Prisliste
Utleie av Doktorgården
Doktorgården tilbyr fleksible og elegante løsninger for dine arrangementer, uansett størrelse.
Prisliste
Alle priser inkludert MVA, samt tilgang til kjøkken, serveringsutstyr, AV-utstyr og vask av gulv neste dag.
Kapasitet
1. etasje
Passer for selskap/møter opptil 70 personer. Kan tilpasses etter kundens ønsker.
2. etasje
Egnet for selskap/møter opptil 40 personer og inkluderer bar og lounge.
Større arrangementer
For større arrangementer anbefales leie av begge etasjer for optimal gjennomføring.
prisliste
Hverdager
Dag/Kveld i 1. etasje
kl. 08:00-16:00 / 16:00-02:00
kr 4.500,-
Dag/Kveld i 2. etasje
kl. 08:00-16:00 / 16:00-02:00
kr 2.800,-
Heldagsarrangement i 1. etasje
kl. 08:00-02:00
kr 7.200,-
Heldagsarrangement i 2. etasje
kl. 08:00-02:00
kr 4.400,-
Heldagsarrangement i 1. + 2. etasje
kl. 08:00-02:00
kr 9.600,-
prisliste
Helger
1. etasje
fredag/lørdag/søndag, kl. 10:00-04:00
Kr 10.500,-
2. etasje
(fredag/lørdag/søndag, kl. 10:00-04:00)
Kr 6.300,-
Tillegg for 2. etasje ved leie av 1. etasje
Kr 4.000,-
For leie over flere sammenhengende dager, vennligst be om tilbud. Helligdager prises som helg.
50 % av leiesum faktureres som depositum ved reservasjon.
prisliste
Oppdekking og pynting
Oppdekking og pynting, inkl duker, servietter & stearinlys.
Må bestilles senest 30 dager før arrangementet.
Egne satser for personale gjelder helligdager.
Må bestilles senest 30 dager før arrangementet.
Egne satser for personale gjelder helligdager.
1-25 personer
Kr 2.900,-
26-40 personer
Kr 3.300,-
41-50 personer
Kr 3.600,-
51-60 personer
Kr 3.900,-
Fler enn 60 personer
Kr 4.200,-
prisliste
Tilleggstjenester
Oppdekking og pynting, inkl duker, servietter & stearinlys.
Må bestilles senest 30 dager før arrangementet.
Egne satser for personale gjelder helligdager.
Må bestilles senest 30 dager før arrangementet.
Egne satser for personale gjelder helligdager.
Leie av hvite stoltrekk
(leietaker ansvarlig for på- og avtaking)
Kr 50,- pr stol
Personale til servering/rydding/vasking
Minst 5 timer
kr. 480,- pr time
Menyforslag
Ta kontakt dersom du ønsker meny til ditt arrangement. Vi tilpasser menyen etter sesong og skreddersyr den etter dine ønsker.
Koldtbord
390,- per pers
Innhold kan justeres eller legges til flere retter
Varme karbonader (Rosenberg) med stekt løk
Varme Lillestrømpølser (Rosenberg) med tilbehør
Potetsalat
Broccolisalat
Skagenrøre
Spekemat og ost med tilbehør
Røkt laks og eggesalat
Aioli og brød
Småretter / tapas
370,- per pers
Innhold kan justeres eller legges til flere retter
Marinert lårkylling
Varme Lillestrømpølser (Rosenberg) med tilbehør
Broccolisalat
Spekemat og ost Serrano, rustico, brie & Manchego med tilbehør
Pasta pesto
Spanske tapasboller i tomatsaus
Ovnsbakte poteter
Aioli og brød fra Garcon
Gryter
280,- per pers
Gryter serveres med ferske brød og kan kombineres med forrett skagenrøre + 120,- PP
Viltgryte av reinsdyr, sopp, brød og tyttebær
Bouef Bourguignon
Burgundisk kjøttgryte (fransk: Bœuf bourguignon) er en fransk kraftig vinkokt kjøttgryte. Matretten er
fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne; retten heter egentlig bœuf à la
bourguignonne. Høyrygg, bacon, løk, gulrot, kraft og rødvin. Serveres med potetmos og landbrød.
fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne; retten heter egentlig bœuf à la
bourguignonne. Høyrygg, bacon, løk, gulrot, kraft og rødvin. Serveres med potetmos og landbrød.
TexMex party
350,- per pers
Taco med stort utvalg tilbehør
og/eller
Faitas med stort utvalg tilbehør
2 retters middag
450,- per pers
Eksempel:
Skagenrøre med avacadokrem og surdeigtoast
Landkylling med rotgrønnsaker og ovnsbakte poteter
Her kan vi justere innholdet og stiller med kokk, man må ha servitører for servering ved bord.
Bryllup og seremoni
event og konsert
Kurs og seminar
Bursdag og selskap